Evde lahmacun hamurunu hazırlamak için gerçekten güzel bir tarif vermişsiniz. Hamurun dinlendirilmesi kısmı özellikle önemli gibi görünüyor. Dinlendirme süresi boyunca hamurun kabarması ve daha iyi bir kıvam alması, sonuçta yapacağım lahmacunun lezzetini artıracak mı? Ayrıca, iç harcını hazırlarken hangi baharatları eklemek daha iyi olur fikriniz var mı? Hamurun ince olması gerektiğini belirtiyorsunuz, ama eğer kalın bir hamur seviyorsam ne önerirsiniz?
Evde lahmacun hamurunu hazırlamak için gerçekten güzel bir tarif vermişsiniz. Hamurun dinlendirilmesi kısmı özellikle önemli gibi görünüyor. Dinlendirme süresi boyunca hamurun kabarması ve daha iyi bir kıvam alması, sonuçta yapacağım lahmacunun lezzetini artıracak mı? Ayrıca, iç harcını hazırlarken hangi baharatları eklemek daha iyi olur fikriniz var mı? Hamurun ince olması gerektiğini belirtiyorsunuz, ama eğer kalın bir hamur seviyorsam ne önerirsiniz?
Cevap yaz