1 kilo kıyma ile ne kadar lahmacun yapıldığını merak ediyorum. Küçük boy lahmacunlar için 10-12 adet çıkabiliyormuş, peki ya orta veya büyük boy yaparsak sayılar nasıl değişiyor? Ayrıca hamurun hazırlanması ve iç harcın hazırlanması aşamalarında dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar neler? Lahmacunu pişirirken fırın veya taş ocak kullanmanın lezzete etkisi var mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
1 kilo kıyma ile ne kadar lahmacun yapıldığını merak ediyorum. Küçük boy lahmacunlar için 10-12 adet çıkabiliyormuş, peki ya orta veya büyük boy yaparsak sayılar nasıl değişiyor? Ayrıca hamurun hazırlanması ve iç harcın hazırlanması aşamalarında dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar neler? Lahmacunu pişirirken fırın veya taş ocak kullanmanın lezzete etkisi var mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz