Tavada mayalı lahmacun tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği kendi mutfaklarında denemek isteyen biri olarak bazı sorularım var. Hamurun mayalanma süresi gerçekten yeterli mi? Çünkü bazı tariflerde bu süre daha uzun olabiliyor. Ayrıca iç harcını hazırlarken soğanın kavrulması için ne kadar zaman ayırıyorsunuz? Domatesler eklendikten sonra suyunu salıp salmadığını merak ediyorum, bu durumda harç çok sulu olursa ne yapmalıyım? Tavada pişirme aşamasında lahmacunun yanmaması için ne gibi önlemler alıyorsunuz? Bunların yanı sıra, bu tarife eklemek istediğiniz başka malzemeler var mı?
Tavada mayalı lahmacun tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği kendi mutfaklarında denemek isteyen biri olarak bazı sorularım var. Hamurun mayalanma süresi gerçekten yeterli mi? Çünkü bazı tariflerde bu süre daha uzun olabiliyor. Ayrıca iç harcını hazırlarken soğanın kavrulması için ne kadar zaman ayırıyorsunuz? Domatesler eklendikten sonra suyunu salıp salmadığını merak ediyorum, bu durumda harç çok sulu olursa ne yapmalıyım? Tavada pişirme aşamasında lahmacunun yanmaması için ne gibi önlemler alıyorsunuz? Bunların yanı sıra, bu tarife eklemek istediğiniz başka malzemeler var mı?
Cevap yaz