Lahmacunun üzerine domates eklemek konusunda ne düşünüyorsun? Geleneksel tariflerde domates kullanılmaması bana ilginç geliyor, ama bazı bölgelerde bu uygulama yaygın. Sence, domates eklemek lahmacunun lezzetini mi artırıyor yoksa geleneksel tadını mı bozuyor? Ayrıca, domatesin hamuru yumuşatması durumu da dikkat çekici; bu konuda deneyimlerin var mı? Taze ve kaliteli domatesler kullanmanın önemi de vurgulanmış, sen bu konuda ne yapıyorsun?
Lahmacunun üzerine domates eklemek konusunda ne düşünüyorsun? Geleneksel tariflerde domates kullanılmaması bana ilginç geliyor, ama bazı bölgelerde bu uygulama yaygın. Sence, domates eklemek lahmacunun lezzetini mi artırıyor yoksa geleneksel tadını mı bozuyor? Ayrıca, domatesin hamuru yumuşatması durumu da dikkat çekici; bu konuda deneyimlerin var mı? Taze ve kaliteli domatesler kullanmanın önemi de vurgulanmış, sen bu konuda ne yapıyorsun?
Cevap yaz