Lahmacun içini dondurucuda saklamak hakkında verdiğin bilgiler gerçekten çok detaylı. Özellikle malzemelerin doğru oranlarda kullanılması gerektiği vurgusu önemli. Peki, pişirme aşamasında hafifçe pişirmenin lezzeti artıracağını söylemişsin. Bu yöntemi denediğinde, dondurucudan çıkardığında nasıl bir tat farkı hissettin? Ayrıca, saklama süresinin 2-3 ay olması da ilginç; sen bu süreyi aşmayı denedin mi? Dondurucudan çıkardığında lezzetinde bir değişiklik oldu mu?
Lahmacun içini dondurucuda saklamak hakkında verdiğin bilgiler gerçekten çok detaylı. Özellikle malzemelerin doğru oranlarda kullanılması gerektiği vurgusu önemli. Peki, pişirme aşamasında hafifçe pişirmenin lezzeti artıracağını söylemişsin. Bu yöntemi denediğinde, dondurucudan çıkardığında nasıl bir tat farkı hissettin? Ayrıca, saklama süresinin 2-3 ay olması da ilginç; sen bu süreyi aşmayı denedin mi? Dondurucudan çıkardığında lezzetinde bir değişiklik oldu mu?
Cevap yaz