Lahmacun yapımında hazır hamur kullanmanın pratikliği gerçekten harika bir fikir! Özellikle zaman kısıtlı olduğunda bu tarif tam ihtiyacım olan şey. Malzemeleri hazırlamak ve harcı yoğurmak oldukça basit görünüyor. Peki, hamuru açarken dikkat etmemiz gereken özel bir nokta var mı? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklık konusunda herhangi bir öneriniz var mı? Lahmacunun yanına hangi salatalarla servis edileceği de bence önemli bir detay, bu konuda neler önerirsiniz?
Lahmacun yapımında hazır hamur kullanmanın pratikliği gerçekten harika bir fikir! Özellikle zaman kısıtlı olduğunda bu tarif tam ihtiyacım olan şey. Malzemeleri hazırlamak ve harcı yoğurmak oldukça basit görünüyor. Peki, hamuru açarken dikkat etmemiz gereken özel bir nokta var mı? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklık konusunda herhangi bir öneriniz var mı? Lahmacunun yanına hangi salatalarla servis edileceği de bence önemli bir detay, bu konuda neler önerirsiniz?
Cevap yaz