Fındık lahmacunun ideal boyutunun 25-30 cm arasında olması gerektiğini okudum. Bu ölçü gerçekten lezzet ve sunum açısından önemli bir etken. Peki, bu boyutun elde edilmesinde hamurun inceliği ve harcın dengeli dağılması ne kadar etkili? Ayrıca, pişirme süresinin kısalması da, lahmacunun çıtırlığını artırmak için yeterli mi? Bu konudaki tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Fındık lahmacunun ideal boyutunun 25-30 cm arasında olması gerektiğini okudum. Bu ölçü gerçekten lezzet ve sunum açısından önemli bir etken. Peki, bu boyutun elde edilmesinde hamurun inceliği ve harcın dengeli dağılması ne kadar etkili? Ayrıca, pişirme süresinin kısalması da, lahmacunun çıtırlığını artırmak için yeterli mi? Bu konudaki tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz