Lahmacun harcını hazırlamak için 1 kilo kıyma ile başlayarak, özellikle soğan ve sarımsakların tuzla ovulmasının lezzeti artırdığını duydum. Bu aşama gerçekten önemli mi? Domateslerin kabuklarını soymak ve çekirdeklerini çıkarmak, harcın pürüzsüz olmasını sağlıyor gibi görünüyor. Bu konuda bir deneyiminiz var mı? Baharatları damak tadına göre ayarlamak, kişisel bir dokunuş katıyor; siz hangi baharatları tercih ediyorsunuz? Ayrıca, dinlendirme süresinin lezzetleri birleştirmede etkili olduğunu belirtmişsiniz, sizce ne kadar dinlendirmek en iyisi?
Lahmacun harcını hazırlamak için 1 kilo kıyma ile başlayarak, özellikle soğan ve sarımsakların tuzla ovulmasının lezzeti artırdığını duydum. Bu aşama gerçekten önemli mi? Domateslerin kabuklarını soymak ve çekirdeklerini çıkarmak, harcın pürüzsüz olmasını sağlıyor gibi görünüyor. Bu konuda bir deneyiminiz var mı? Baharatları damak tadına göre ayarlamak, kişisel bir dokunuş katıyor; siz hangi baharatları tercih ediyorsunuz? Ayrıca, dinlendirme süresinin lezzetleri birleştirmede etkili olduğunu belirtmişsiniz, sizce ne kadar dinlendirmek en iyisi?
Cevap yaz