Lahmacun hamurunun hazırlanışı gerçekten ilginç görünüyor. Biraz önce tarifte belirtilen adımları uygulamaya çalıştım ve hamur oldukça güzel kabardı. Sizce hamuru yoğurma süresi ne kadar olmalı? Daha fazla yoğurmanın hamurun kalitesini artıracağına dair bir bilgi verdiniz, bu konuda deneyimleriniz neler? Ayrıca, hamurun dinlenme süresi sonunda tam olarak ne kadar kabarmasını beklemeliyiz? Bu detaylar bana daha iyi bir sonuç elde etmemde yardımcı olabilir.
Lahmacun hamurunun hazırlanışı gerçekten ilginç görünüyor. Biraz önce tarifte belirtilen adımları uygulamaya çalıştım ve hamur oldukça güzel kabardı. Sizce hamuru yoğurma süresi ne kadar olmalı? Daha fazla yoğurmanın hamurun kalitesini artıracağına dair bir bilgi verdiniz, bu konuda deneyimleriniz neler? Ayrıca, hamurun dinlenme süresi sonunda tam olarak ne kadar kabarmasını beklemeliyiz? Bu detaylar bana daha iyi bir sonuç elde etmemde yardımcı olabilir.
Cevap yaz