Lahmacun yapımında taş fırın kullanmanın özellikle lezzeti artırdığı söyleniyor. Acaba taş fırında pişirildiğinde gerçekten de o çıtır çıtır hamuru ve iç harcının uyumunu daha iyi hissedebiliyor muyuz? Ayrıca, iç harcında kullanılan baharatların çeşitliliği damak zevkine göre özelleştirilebiliyor mu? Bu noktada, evde standart fırında yapılan lahmacun ile taş fırında yapılan arasındaki farkları merak ediyorum. Gerçekten de taş fırında yapılan lahmacun, standart fırında yapılanlardan daha mı lezzetli?
Lahmacun yapımında taş fırın kullanmanın özellikle lezzeti artırdığı söyleniyor. Acaba taş fırında pişirildiğinde gerçekten de o çıtır çıtır hamuru ve iç harcının uyumunu daha iyi hissedebiliyor muyuz? Ayrıca, iç harcında kullanılan baharatların çeşitliliği damak zevkine göre özelleştirilebiliyor mu? Bu noktada, evde standart fırında yapılan lahmacun ile taş fırında yapılan arasındaki farkları merak ediyorum. Gerçekten de taş fırında yapılan lahmacun, standart fırında yapılanlardan daha mı lezzetli?
Cevap yaz