Bu tarifleri okuduktan sonra sarılıklı pide ve lahmacun yapmayı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle sarılıklı pideyi yaparken iç harcının baharatlarla zenginleştirilmesi çok hoşuma gitti. Pidenin kenarlarını içe doğru katlayarak sarılıklı formunu oluşturmak da oldukça pratik görünüyor. Lahmacun tarifinde ise ince hamur üzerine konulan sebzelerin tazeliği ve limonla servis edilmesi beni cezbetti. Sizce bu tariflerden hangisini önce denemeliyim?
Bu tarifleri okuduktan sonra sarılıklı pide ve lahmacun yapmayı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle sarılıklı pideyi yaparken iç harcının baharatlarla zenginleştirilmesi çok hoşuma gitti. Pidenin kenarlarını içe doğru katlayarak sarılıklı formunu oluşturmak da oldukça pratik görünüyor. Lahmacun tarifinde ise ince hamur üzerine konulan sebzelerin tazeliği ve limonla servis edilmesi beni cezbetti. Sizce bu tariflerden hangisini önce denemeliyim?
Cevap yaz