Lahmacunun üzerine salça eklenmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben genelde salça eklemeyi tercih ediyorum çünkü bu, lahmacunun lezzetini gerçekten zenginleştiriyor. Hem daha nemli hale geliyor hem de sunumu daha çekici oluyor. Sizce de hamurun üzerine salçayı sürmek, malzemelerin bir arada durmasına yardımcı olur mu? Ayrıca, pişirme sonrası salça eklemek, yoğun bir tat deneyimi sunuyor. Siz hangi yöntemi tercih edersiniz?
Lahmacunun üzerine salça eklenmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben genelde salça eklemeyi tercih ediyorum çünkü bu, lahmacunun lezzetini gerçekten zenginleştiriyor. Hem daha nemli hale geliyor hem de sunumu daha çekici oluyor. Sizce de hamurun üzerine salçayı sürmek, malzemelerin bir arada durmasına yardımcı olur mu? Ayrıca, pişirme sonrası salça eklemek, yoğun bir tat deneyimi sunuyor. Siz hangi yöntemi tercih edersiniz?
Cevap yaz