Lahmacunun toplam karbonhidrat miktarı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Standart bir lahmacunda 100 gramda ortalama 30-35 gram karbonhidrat olduğunu belirtiyorsunuz. Peki, bunun yanı sıra ince hamurla yapılan lahmacunlar ve kalın hamurlu olanlar arasında gerçekten bu kadar büyük bir fark var mı? Ayrıca, lahmacunun yanında tüketilen yan ürünlerin (ekmek veya salata gibi) toplam karbonhidrat miktarını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Kilo kontrolü veya diyabet gibi durumları olanlar için bu bilgiler ne kadar önemli? Bu konuda daha fazla detay verebilir misiniz?
Lahmacunun toplam karbonhidrat miktarı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Standart bir lahmacunda 100 gramda ortalama 30-35 gram karbonhidrat olduğunu belirtiyorsunuz. Peki, bunun yanı sıra ince hamurla yapılan lahmacunlar ve kalın hamurlu olanlar arasında gerçekten bu kadar büyük bir fark var mı? Ayrıca, lahmacunun yanında tüketilen yan ürünlerin (ekmek veya salata gibi) toplam karbonhidrat miktarını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Kilo kontrolü veya diyabet gibi durumları olanlar için bu bilgiler ne kadar önemli? Bu konuda daha fazla detay verebilir misiniz?
Cevap yaz