Lahmacuna kimyon eklemek konusunda ne düşünüyorsunuz? Kimyonun, lahmacuna zenginlik katabileceği ve sindirim sistemine fayda sağlayabileceği belirtiliyor. Ancak, bazı insanlar geleneksel tadın kimyonla değişeceğinden endişe ediyor. Sizce, kimyonun eklenmesi lahmacunun tadını daha da güzelleştirir mi, yoksa geleneksel tatları bozma riski taşır mı? Hangi tarafı daha çok destekliyorsunuz?
Lahmacuna kimyon eklemek konusunda ne düşünüyorsunuz? Kimyonun, lahmacuna zenginlik katabileceği ve sindirim sistemine fayda sağlayabileceği belirtiliyor. Ancak, bazı insanlar geleneksel tadın kimyonla değişeceğinden endişe ediyor. Sizce, kimyonun eklenmesi lahmacunun tadını daha da güzelleştirir mi, yoksa geleneksel tatları bozma riski taşır mı? Hangi tarafı daha çok destekliyorsunuz?
Cevap yaz