Lahmacun yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Hamur için hangi un ve maya türlerini tercih etmeliyim? İç harçta kıyma yerine sebze kullanmayı düşünüyorum, bu durumda hangi sebzeleri önerirsin? Ayrıca, sos için hangi baharatları eklemeliyim? Yanında hangi malzemeleri servis edersem lezzeti artırır? Farklı damak tatlarına hitap eden alternatifler konusunda neler tavsiye edebilirsin?
Lahmacun yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Hamur için hangi un ve maya türlerini tercih etmeliyim? İç harçta kıyma yerine sebze kullanmayı düşünüyorum, bu durumda hangi sebzeleri önerirsin? Ayrıca, sos için hangi baharatları eklemeliyim? Yanında hangi malzemeleri servis edersem lezzeti artırır? Farklı damak tatlarına hitap eden alternatifler konusunda neler tavsiye edebilirsin?
Cevap yaz