Lahmacun dürümün nasıl yapıldığını merak ediyorum, özellikle iç harcının hazırlanma aşaması beni çok ilgilendiriyor. Kıyma, domates ve biber ile karıştırılırken hangi baharatların eklenmesi gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, dürüm haline getirilirken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Dürüm yaparken marul dışında hangi yeşillikleri kullanmayı önerirsiniz?
Lahmacun dürümün nasıl yapıldığını merak ediyorum, özellikle iç harcının hazırlanma aşaması beni çok ilgilendiriyor. Kıyma, domates ve biber ile karıştırılırken hangi baharatların eklenmesi gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, dürüm haline getirilirken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Dürüm yaparken marul dışında hangi yeşillikleri kullanmayı önerirsiniz?
Cevap yaz