Lahmacun hamuru hazırlarken 1 kg un kullanmak, toplamda yaklaşık 1.8 kg hamur elde etmenizi sağlıyor. Bu durumda, hamurun kalitesinin ve lezzetinin ne kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Acaba hamuru yoğururken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar sizce neler? Ayrıca, dinlendirme sürecinin hamurun yapısına etkisi üzerine düşünceleriniz var mı?
Lahmacun hamuru hazırlarken 1 kg un kullanmak, toplamda yaklaşık 1.8 kg hamur elde etmenizi sağlıyor. Bu durumda, hamurun kalitesinin ve lezzetinin ne kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Acaba hamuru yoğururken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar sizce neler? Ayrıca, dinlendirme sürecinin hamurun yapısına etkisi üzerine düşünceleriniz var mı?
Cevap yaz