Evde pratik lahmacun yapmayı denemek harika bir fikir! Hamur ve iç harcı için gerekli malzemeleri hazırlamak oldukça basit görünüyor. Özellikle baharatların ve sebzelerin çeşitliliği ile kişisel zevklerimize göre lezzetleri zenginleştirmek mümkün. Peki, mayalanma süresi boyunca hamurun ne kadar kabaracağını merak ediyor musun? Ayrıca, lahmacunu pişirmeden önce dondurup daha sonra kullanma fikri de çok pratik, değil mi? Sen daha önce lahmacun yapmayı denedin mi? Nasıl bir deneyim oldu?
Evde pratik lahmacun yapmayı denemek harika bir fikir! Hamur ve iç harcı için gerekli malzemeleri hazırlamak oldukça basit görünüyor. Özellikle baharatların ve sebzelerin çeşitliliği ile kişisel zevklerimize göre lezzetleri zenginleştirmek mümkün. Peki, mayalanma süresi boyunca hamurun ne kadar kabaracağını merak ediyor musun? Ayrıca, lahmacunu pişirmeden önce dondurup daha sonra kullanma fikri de çok pratik, değil mi? Sen daha önce lahmacun yapmayı denedin mi? Nasıl bir deneyim oldu?
Cevap yaz