Antep usulü lahmacun yapılışını detaylı bir şekilde anlatmışsınız, elinize sağlık! Hamurun hazırlanması ve iç harcının karıştırılması oldukça basit görünüyor. Özellikle iç harcındaki nar ekşisi ve baharatların eklenmesi, lezzeti artıracak gibi. Fırında pişirme süresi ve sıcak servis önerisi de çok yerinde. Sizce lahmacunu yaparken en çok hangi malzeme lezzeti etkiliyor?
Antep usulü lahmacun yapılışını detaylı bir şekilde anlatmışsınız, elinize sağlık! Hamurun hazırlanması ve iç harcının karıştırılması oldukça basit görünüyor. Özellikle iç harcındaki nar ekşisi ve baharatların eklenmesi, lezzeti artıracak gibi. Fırında pişirme süresi ve sıcak servis önerisi de çok yerinde. Sizce lahmacunu yaparken en çok hangi malzeme lezzeti etkiliyor?
Cevap yaz