200 lahmacun için 20 kilogram kıyma gerektiğini okudum. Ama bu miktarın bazı faktörlere bağlı olarak değişebileceğini belirtmişsiniz. Örneğin, harç içeriği veya hamurun kalınlığına göre kıyma miktarını artırmak ya da azaltmak gerekebilir. Peki, sizce hangi sebzeler veya baharatlar lahmacunu daha lezzetli hale getirir? Kıymanın yanı sıra bu malzemelerin de oranları ne kadar önemli? Kendi yaptığınız lahmacunlarda hangi malzemeleri kullanıyorsunuz?
200 lahmacun için 20 kilogram kıyma gerektiğini okudum. Ama bu miktarın bazı faktörlere bağlı olarak değişebileceğini belirtmişsiniz. Örneğin, harç içeriği veya hamurun kalınlığına göre kıyma miktarını artırmak ya da azaltmak gerekebilir. Peki, sizce hangi sebzeler veya baharatlar lahmacunu daha lezzetli hale getirir? Kıymanın yanı sıra bu malzemelerin de oranları ne kadar önemli? Kendi yaptığınız lahmacunlarda hangi malzemeleri kullanıyorsunuz?
Cevap yaz