Lahmacun yaparken k�yma miktarının ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? 1 kg k�ymadan kaç lahmacun çıkacağı konusunda yapılan hesaplamalar oldukça ilginç. Mesela, 100 gram k�yma kullanırsanız yaklaşık 10 lahmacun elde edebiliyorsunuz, ama bu miktar 150 grama çıkarsa sayı 6-7'ye düşüyor. Bu durumda, lahmacunlarda tercih edilen k�yma miktarı gerçekten büyük bir fark yaratıyor. Sizce, k�yma dışında kullanılan sebzeler ve baharatlar da lezzeti nasıl etkiliyor? Hamurun kalitesi de önemli deniliyor, sizce ince açılmış hamur ile kalın açılmış hamur arasında ne kadar fark vardır?
Lahmacun yaparken k�yma miktarının ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? 1 kg k�ymadan kaç lahmacun çıkacağı konusunda yapılan hesaplamalar oldukça ilginç. Mesela, 100 gram k�yma kullanırsanız yaklaşık 10 lahmacun elde edebiliyorsunuz, ama bu miktar 150 grama çıkarsa sayı 6-7'ye düşüyor. Bu durumda, lahmacunlarda tercih edilen k�yma miktarı gerçekten büyük bir fark yaratıyor. Sizce, k�yma dışında kullanılan sebzeler ve baharatlar da lezzeti nasıl etkiliyor? Hamurun kalitesi de önemli deniliyor, sizce ince açılmış hamur ile kalın açılmış hamur arasında ne kadar fark vardır?
Cevap yaz