Evde lahmacun harcını hazırlamak için gerekli malzemelerin neler olduğunu merak ediyorum. Kıyma, soğan, sarımsak, domates gibi birçok malzeme var ama bunların nasıl bir araya getirildiği ve hangi adımların takip edilmesi gerektiği de önemli. Baharatların oranı nasıl olmalı? Harcın kıvamı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani, lahmacun yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar neler?
Evde lahmacun harcını hazırlamak için gerekli malzemelerin neler olduğunu merak ediyorum. Kıyma, soğan, sarımsak, domates gibi birçok malzeme var ama bunların nasıl bir araya getirildiği ve hangi adımların takip edilmesi gerektiği de önemli. Baharatların oranı nasıl olmalı? Harcın kıvamı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani, lahmacun yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar neler?
Cevap yaz