Ceviz lahmacun hakkında yazılanları okuduktan sonra, ceviz eklenmiş bu lezzetli yiyeceğin nasıl bir tat sunduğunu merak ettim. Hamurunun ince ve iç harcının zenginliğiyle nasıl bir uyum sağladığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, cevizlerin besin değerine katkısından dolayı sağlıklı bir alternatif olduğunu belirtmişsiniz, peki, bu lezzeti hangi soslarla birlikte tercih ediyorsunuz? Restoranlarda ya da evde yapılan versiyonları arasında bir fark var mı?
Ceviz lahmacun hakkında yazılanları okuduktan sonra, ceviz eklenmiş bu lezzetli yiyeceğin nasıl bir tat sunduğunu merak ettim. Hamurunun ince ve iç harcının zenginliğiyle nasıl bir uyum sağladığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, cevizlerin besin değerine katkısından dolayı sağlıklı bir alternatif olduğunu belirtmişsiniz, peki, bu lezzeti hangi soslarla birlikte tercih ediyorsunuz? Restoranlarda ya da evde yapılan versiyonları arasında bir fark var mı?
Cevap yaz