50 lahmacun yapmak için 5 ila 6 kilogram kıyma gerektiği belirtiliyor. Kıyma miktarının hesaplanmasında her lahmacun için ortalama 100-120 gram kullanıldığı ifade edilmiş. Peki, bu miktarların lezzet üzerindeki etkisi nasıl? Daha fazla sebze ekleyerek kıymanın miktarını azaltmak lezzeti nasıl değiştirir? Ayrıca, kıyma seçimi ve baharatların oranı lahmacunun tadını nasıl etkiliyor? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
50 lahmacun yapmak için 5 ila 6 kilogram kıyma gerektiği belirtiliyor. Kıyma miktarının hesaplanmasında her lahmacun için ortalama 100-120 gram kullanıldığı ifade edilmiş. Peki, bu miktarların lezzet üzerindeki etkisi nasıl? Daha fazla sebze ekleyerek kıymanın miktarını azaltmak lezzeti nasıl değiştirir? Ayrıca, kıyma seçimi ve baharatların oranı lahmacunun tadını nasıl etkiliyor? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz