Yufkadan lahmacun yapmanın püf noktaları hakkında bilgi sahibi olmak gerçekten faydalı. Özellikle soğan ve sarımsakların hazırlık aşamasında tuz ile ovulmasının acılığı alması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Peki, domatesleri hazırlarken kabuklarını soyduktan sonra fazla bekletmemek gerektiği belirtilmiş, bu durumda domateslerin suyunu salmaması için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Ayrıca, lahmacunun pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz, daha çıtır bir sonuç almak için fırını önceden ısıtmak dışında başka önerileriniz var mı?
Yufkadan lahmacun yapmanın püf noktaları hakkında bilgi sahibi olmak gerçekten faydalı. Özellikle soğan ve sarımsakların hazırlık aşamasında tuz ile ovulmasının acılığı alması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Peki, domatesleri hazırlarken kabuklarını soyduktan sonra fazla bekletmemek gerektiği belirtilmiş, bu durumda domateslerin suyunu salmaması için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Ayrıca, lahmacunun pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz, daha çıtır bir sonuç almak için fırını önceden ısıtmak dışında başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz