Lahmacun için etin hangi bölgeden kullanıldığını merak ettiniz mi? Özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin bu konuda öne çıktığına dair bilgiler mevcut. Kuzu eti, bu lezzetli yemeğin karakteristik tadını belirleyen unsurlardan biri olarak dikkat çekiyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nin etleri de yüksek kalitede olmasıyla biliniyor. Ege ve Marmara bölgelerinde ise daha çok dana eti kullanıldığı belirtiliyor. Peki, sizin favori lahmacun et türünüz hangisi?
Lahmacun için etin hangi bölgeden kullanıldığını merak ettiniz mi? Özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin bu konuda öne çıktığına dair bilgiler mevcut. Kuzu eti, bu lezzetli yemeğin karakteristik tadını belirleyen unsurlardan biri olarak dikkat çekiyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nin etleri de yüksek kalitede olmasıyla biliniyor. Ege ve Marmara bölgelerinde ise daha çok dana eti kullanıldığı belirtiliyor. Peki, sizin favori lahmacun et türünüz hangisi?
Cevap yaz