1 kg kıyma ile lahmacun yaparken ne kadar soğan ekleyeceğim konusunda kararsız kaldım. Genelde 1 büyük soğan ya da 2 orta boy soğan önerildiğini okuyorum. Ancak soğanı fazla koyarsam kıymanın lezzetini bastıracak mı korkusu var. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Soğan miktarını damak tadına göre ayarlamak iyi bir fikir mi? Ayrıca soğanı nasıl hazırlamak gerektiği hakkında birkaç çeşit yöntem var, hangisi daha etkili? Yani, kavrulmuş soğan mı yoksa rendelenmiş mi tercih ediyorsun?
1 kg kıyma ile lahmacun yaparken ne kadar soğan ekleyeceğim konusunda kararsız kaldım. Genelde 1 büyük soğan ya da 2 orta boy soğan önerildiğini okuyorum. Ancak soğanı fazla koyarsam kıymanın lezzetini bastıracak mı korkusu var. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Soğan miktarını damak tadına göre ayarlamak iyi bir fikir mi? Ayrıca soğanı nasıl hazırlamak gerektiği hakkında birkaç çeşit yöntem var, hangisi daha etkili? Yani, kavrulmuş soğan mı yoksa rendelenmiş mi tercih ediyorsun?
Cevap yaz